Pepe Solla, a visita senlleira desta Feira 2013

O sábado día 4 de maio a iso das 12:30 am. tivemos o pracer de contar coa presenza do chef  Pepe Solla (Casa Solla, unha Estrela Michelín) impartindo a conferencia inaugural das actividades enogastronómicas celebradas no recinto da Feira na Alameda de Ribadavia. Media hora despois deleitounos cun taller de cociña ó que bautizou co nome “A cociña do mar”, un taller moi creativo donde compartiu con todos os presentes os descubrimentos na maridaxe de sabores traídos de todo o mundo e os nosos productos do mar, grazas as súas viaxes, e como estes teñen unha perfecta armonía cos Ribeiros, brancos e tintos, realizados con esmero coas mellores uvas autóctonas da Denominación, e en especial os elaborados polos colleiteiros, que o seu parecer resultan ser pequenas xoias.

Logo pola tarde, e tal e como nos prometera (como el dí “son un home de palabra”) pasouse polo noso stand a visitarnos, tomarse un viño con nós e charlar tranquilamente. Definitivamente queda claro que malia todo o éxito obtido grazas ó seu esforzo, Pepe Solla sigue sendo unha gran persoa cos pés moi ben postos na terra. Temos o orgüio de contar cun parente tan distinguido, toda unha figura Senlleira do mundo da cociña. Parabéns Pepe.

Advertisements

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair / Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair / Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair / Cambiar )

Google+ photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google+. Sair / Cambiar )

Conectando a %s