Os brancos e tintos do Ribeiro inspíranlle senlleiras receitas a Pepe Solla

Os “bocados” de Pepe Solla presentáronse na Gala de entrega de Premios D.O. Ribeiro no Mosterio de San Clodio – Leiro.

INSPIRADO NOS VIÑOS BRANCOS DO RIBEIRO
“Bocado de Vieira con puré de apio-nabo e ensalada de flores”
…pola sutileza e elegancia da
vieira, a súa particular textura,
á que aportamos frescor e
acidez a través do marinado.
O toque untuoso, algo graxo,
do apio-nabo e os recordos
florais da ensalada.

INSPIRADO NOS VIÑOS TINTOS DO RIBEIRO
“Tartar de vaca do país con mostaza violeta e pan de sésamo”
….pola frescura dunha carne
vermella sen cociñar,
aderezada cun toque de encurtidos
que outorgan o frescor
e viveza dos viños atlánticos.
Lembranzas balsámicas
da regaliz, ao que se suma o
aporte goloso da froita vermella
madura da mostaza violeta
e os tostados do sésamo.

Fonte: Ribeiro.es

Advertisements

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair / Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair / Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair / Cambiar )

Google+ photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google+. Sair / Cambiar )

Conectando a %s