Xa chegou o tempo da vendima!

Da gusto comezar a recoller a uva con este clima tan marabilloso que nos acompaña dende o día de San Froilán, non se trabucaban as prediccións do tempo que tanto consultavamos nestes días pasados! Éche ben certo, na viña como en todo, hai que saber agardar o momento preciso para cada cousa, non vos parece?

Nestas diapositivas podedes observar como vai o proceso, paso a paso, destes brancos colleita 2013 que comezamos a elaborar.

This slideshow requires JavaScript.

Mira o albúm “Vendima 2013” tamén en Google+

Como vedes nesta semana a adega atópase mergullada de cheo na vendima, nestes primeiros días colleitando as uvas brancas de treixadura e albariño, para logo seguir co godello e rematar en vindeiras datas apañando as tintas mencía, brancellao e sousón. A ver se aguanta o bo tempo! jeje 😉

Advertisements

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair / Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair / Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair / Cambiar )

Google+ photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google+. Sair / Cambiar )

Conectando a %s