“Obradoiros de Creatividade Enogastronómica” en Abril e Maio!

Hoxe queremos darlle difusión a uns eventos tan chulos como son os “Obradoiros de Harmonía e Creatividade Enogastronómica” que organiza a Asociación Ruta do Viño do Ribeiro para os días 23 e 24 de abril e 21 e 22 de Maio nun lugar tan fermoso como o Pazo O Carballo en San Paio, Ribadavia.

Para impartir os obradoiros contaremos coa participación de Angel Ríos Quintela, Xefe de Cociña do Restaurante Pepe Vieira (Estrella Michelín) e Pablo Vidal, Director Técnico do CRDO Ribeiro. Comentarvos tamén nun dos obradoiros contaremos coa colaboración de Nacho Costoya, un dos sumiller máis galardoados de España.

O obxectivo é ofrecer ferramentas para crear pratos sinxelos con produtos de calidade diferenciada de Galicia cun toque de creatividade. Preténdese a participación activa dos asistentes no seu desenvolvemento, os cales, unha vez elaborado cada prato prodecerán á degustalo harmonizandoo con viños das adegas adheridas á Ruta do Viño do Ribeiro.

Prazo de matrícula:
Do 7 ao 21 abril, para os obradoiros de abril.
Do 7 de abril ao 19 de maio, para os obradoiros de maio.

Máis información e descargas:
Asociación Ruta do Viño do Ribeiro
Tríptico Creatividade Enogastronómica

Advertisements

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair / Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair / Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair / Cambiar )

Google+ photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google+. Sair / Cambiar )

Conectando a %s